Sonntag, Juni 04, 2006

Black coffee!


Come on now
Wake up, wake up, wake up, wake up
Shut up, shut up, shut up, shut up
It's time, smell the coffee, the coffee




Μα καλά,εγώ γιατί δεν μπορώ να πετύχω τον αφρό που φτιάχνουν στο φραπέ στις καφετέριες???Την επόμενη φορά θα προσθέσω και palmolive μπάς και...αφρίσει!!!

Kommentare:

pixy hat gesagt…

κρίσιμη ερώτηση: το χτυπάς σε σεικερ ή με το φραπεδομηχανάκι;;

LuiLox hat gesagt…

Να σου πώ!Με φραπεδομηχανάκι,χρώματος τυρκουάζ, το χτυπάω,γιαυτό απορώ!Τί κάνω λάθος?Άσε που μια μέρα,από υπερβάλοντα ζήλο το χτύπησα αλύπητα και όταν έριχνα το νερό μετά επέπλεε πάνω στον αφρό!!!Θα τη βρώ την άκρη όμως και μετά θα ακολουθήσει και ο freddo:)Να έρθεις να δοκιμάσεις:)

Risingson hat gesagt…

Βάλε 1 γεμάτη κουταλιά καφέ η και παραπάνω, όσο ζάχαρη θες (αλλά να βάλεις) και δυο δάχτυλα νερό και χτύπα αλύπητα..
Μια χαρά θα γίνει!

LuiLox hat gesagt…

Νομίζω οτι το λάθος το κάνω στο χτύπημα!Θα το βελτιωσω όμως!Ένα έχω να πώ,έπρεπε το φραπεδομηχανάκι να σταματάει αυτόματα!Τεχνολογία σου λέει μετά...

Rising hat gesagt…

Χωρίς πλάκα, σ'ένα forum διάβασα ότι στις καφετέριες βάζουν και αυγό (!!!) και πετυχαίνουν αυτό τον αφρό.
Προσωπικά δεν θα το δοκίμαζα.
Επίσης μπορείς να κάνεις και το άλλο:
Πας στο Praktiker και αγοράζεις dremel στις 33000 rpm.
Ε αν το χτυπήσεις με αυτό, η επιτυχία είναι σίγουρη.
Μόνο που μετά δεν θα θες καλαμάκι αλλά κουταλάκι...

LuiLox hat gesagt…

Ώστε το αυγό ήταν το μυστικό...Να σου πώ την αλήθεια ούτε εγώ είμαι πολύ πρόθυμη να το δοκιμάσω.Μπορεί όμως να κάνω κανένα πείραμα να το δώ!Όσο γι'αυτό που λές με το κουταλάκι,δε μου φαίνεται και τόσο κακό αφού την άλλη φορά ούτε με φτυάρι δεν έβρισκα τον καφέ:)